MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Aculaser M400DN fekete-fehér lézernyomtató

Orvosi rendelőknek is ajánlva!

105.000,- Ft + 27% ÁFA
(bruttó: 133.350,- Ft)A nyomtatót receptnyomtáshoz is használhatja!
A beállítási segédletetitt találja

Letölthető adatlap

A WorkForce AL-M400DN, az Epson egyik legnagyobb munkabírású és legmegbízhatóbb A4-es fekete-fehér lézernyomtatója, kategóriájában az egyik legnagyobb terhelhetőségének köszönhetően, akár 200 000 oldalas telhető A modell kis helyigényű, amely megfelel a közepes méretű munkacsoportoknak, és alapkiépítésben 700 lapos kapacitással rendelkezik, amely 2350 laposra is bővíthető.

A nagy hatékonyságot kereső közepes méretű munkacsoportoknak szánt modell megbízható, kiváló minőségű, illetve gigabites Ethernet kapcsolatot és gyors, kétoldalas nyomtatást kínál. A Workforce AL-M400DN sorozat emellett egyenletesen gyors nyomtatást kínál, akár 45 oldal/perces sebességgel, az első oldal 5,5 mp alatt elkészül, és a kiváló minőségű nyomtató 1200 dpi felbontású nyomatokat biztosít. A belső memória szintén megnövelhető 1152 Mb-ra, segítve az összes üzleti nyomtatási igény feldolgozását.

A nagy teljesítmény a megbízható nyomtatással párosul a nagy kapacitású festékkazettáknak és magas kimeneti teljesítménynek köszönhetően, amely kitűnő megtérülést biztosít. Ezenkívül az Epson iPrint mobilnyomtatási alkalmazásával a felhasználók vezeték nélkül nyomtathatnak az irodából bárhonnan.

A felhasználóbarát alkalmazás lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást okostelefonról és táblagépről. A WorkForce AL-M400DN megbízhatósága lehetővé teszi, hogy a munkatársak a munkájukra koncentráljanak állásidők nélkül, valamint javítja a hatékonyságot és biztosítja a problémamentes munkavégzést.

Festékek, tonerek

A nyomtatóhoz vásárolható tonerek:

S050699 (23700 oldalas toner)

Papírok és egyéb médiák

A nyomtatóhoz ajánlott papírok