MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Stylus Photo 1500W 6 színes fotónyomtató

A termék forgalmazása megszűnt!

Letölthető adatlap

Az Epson Stylus Photo 1500W a kényelem és kiváló jellemzők egyedülálló kombinációját nyújtja a kiváló minőségű, fényes fotók nyomtatásához A3+ nyomtatásra váltó fotórajongók számára. Kiterjedt csatlakoztatási lehetőségeinek és egyedülálló fotó és prezentáció minőségének köszönhetően a készülék a többfunkciós nyomtatóra vágyó kis és otthoni irodai felhasználók számára is vonzó megoldás lehet.
 
Vezeték nélküli kényelem

A Stylus Photo 1500W készülékkel a beépített Wi-Fi-támogatásnak köszönhetően, amely az Epson iPrint alkalmazáson keresztül gyors és egyszerű nyomtatást tesz lehetővé, bárhonnan nyomtathatunk, akár hordozható és asztali számítógépekről, vagy a mobileszközök legújabb generációjáról, mint pl. iPhone és iPad készülékről is.


Nyomtasson fényképeket vasalható matricákat, CD - ket és sok minden mást

Az 1500W készülékkel számos nyomtatási feladat megoldható, beleértve a fényes és sima papírra, borítékra, matricára, valamint CD/DVD lemezekre való nyomtatást. A standard 10 x 15cm fotóktól egészen a panoráma és A3+ méretekig minden opció támogatott.


Fényes, hosszan tartó nyomatok

Az 1500W készülék az Epson Claria 6 színkomponensű, festékalapú tintakészletét használja, amellyel tartós és fényes eredmény érhető el. Finom színátmenetek és kiváló minőségű, részletgazdag nyomatok, az akár 5760 x 1440dpi felbontásnak és 1,5pl cseppméretnek köszönhetően.

 

Rendelhető festékpatronok

Baglyos tintapatron sorozat

Ajánlott fotópapírok

EPSON Premium Glossy 10*15 cm méretben
EPSON Premium Glossy A4 méretben
EPSON Premium Glossy A3 méretben
EPSON Premium Semigloss A4 méretben
EPSON Premium Semigloss A3 méretben
EPSON Photo Quality Inkjet A4 méretben
EPSON Ultraglossy A4 méretben

Sokoldalú

Nyomtatás CD-re, borítékra és egyebekre

Élénk színek

Epson Claria fotótinta

Finom árnyalatok

1,5pl minimális cseppméret