MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Surecolor P800 A2 színes fotó nyomtató

Letölthető adatlap

325.000,- Ft + 27% ÁFA

Az Epson új SC-P800 nyomtatója az első az új generációs, professzionális fotónyomtatók közül. Ismerje meg a minden eddiginél rugalmasabb nyomtatást, és szélesítse kreatív lehetőségeit ezzel a kiváló minőségű, funkciókban gazdag nyomtatóval. Vékony és elegáns kialakításának köszönhetően az SC-P800 új szintet képvisel az A2+ fotónyomtatók között, és minden professzionális munkahely tökéletes kiegészítője.

Az SC-P800 a tökéletes eszköz a professzionális nyomtatási igények kielégítésére. Akár professzionális fotós vagy művész, akár ügynökséget vagy tervezőirodát vezet, az SC-P800 professzionális minőségű nyomatai garantáltan le fogják nyűgözni az ügyfeleit.

Minőségi képzőművészeti nyomatok készítése múzeumok és galériák számára

Legyen szó fényes vagy matt fotópapírra, vászonra vagy vastagabb anyagokra történő nyomtatásról, az SC-P800 a lehető legjobb módon jeleníti meg a fotókat, hogy elkápráztathassa velük a látogatókat.

Készítsen lenyűgöző, kiváló minőségű és élethű fotókat

Legyen biztos benne, hogy a fotók megörökítik a pillanat szépségét. Adja vissza pontosan az élénk színeket és a gazdag, mély feketéket, hogy életre kelthesse a fotókat.

Nyűgözze le ügyfeleit

Leheljen életet a fontos ügyfelek prezentációiba, és készítsen kivételesen tiszta tervrajzokat és épületrajzokat. Legyen szükség akár nagy léptékű építészeti tervekre vagy kis léptékű épületvázlatokra, az SC-P800 a feladatok széles skáláját képes elvégezni, így ideális kiegészítő bármelyik irodába.

Maradjon kapcsolatban az ügynökségnek megfelelő eszközzel

Ideális a folyamatosan mozgásban lévő ügynökségek számára, mivel a Wi-Fi nyomtatással nem kell leülni egy számítógép elé a kiváló minőségű dokumentumok és prezentációk elkészítéséhez. Az SC-P800 mobil- és internetkapcsolata segítségével a világon szinte bárhonnan egyetlen gombnyomással nyomtathat fontos dokumentumokat és fotókat.

Kilenc színkomponensű UltraChrome HD tinták

Kiemelkedő minőségű színes képek mély feketékkel és gazdag tónusokkal

Tekercspapír-opció

Panorámafotók nyomtatása banner formátumban, vagy vászon vakráma készítéséhez

Wi-Fi Direct és Epson Connect

Vezeték nélkül vagy a felhőn keresztül is egyszerűen csatlakoztatható

Nagy méretű, 2,7", színes érintőképernyő

Könnyű beállítás és felügyelet számítógép nélkül

Nagy kapacitású, 80 ml-es tintapatronok

Ideális professzionális minőségű fotónyomatok nagy volumenű készítéséhez