MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Workforce DS-570W dokumentum szkenner

 

199.000,- Ft + 27% ÁFA
(bruttó: 252.730,- Ft)


Letölthető adatlap I.

Letölthető adatlap II.

A gyors és hatékony DS-570W színes kétoldalas szkenner intelligens választást jelent az üzleti dokumentumkezeléshez, mivel teljesítménye és sokoldalúsága világelső. Ez a készülék az akár 35 lap/perc és 70 oldal/perc sebességen túl számos nyomathordozó-kezelési lehetőséget nyújt, amelyek segítségével gyorsan rögzítheti, indexelheti és megoszthatja az üzleti szempontból kritikus dokumentumokat.

A szkennerek a kritikus fontosságú információk fölötti irányítás biztosításával segíthetnek a vállalkozásoknak az üzleti döntések minőségének, illetve a működés és a folyamatok hatékonyságának javításában.

Sokoldalú csatlakoztathatóság
A DS-570W a legjobban integrálható megoldás a legtöbb munkakörnyezetbe. A fejlett, kompakt, vezeték nélküli lapadagolós szkenner igazán rugalmas szkennelési élményt biztosít, amellyel biztonságosan rögzíthetők a dokumentumok. A DS-570W csatlakoztatási lehetőségei a következők: USB 3.0 és 2.0, Wi-Fi, Wi-Fi Direct és Ethernet. Továbbá az NFC egyszerűvé teszi a gyors csatlakoztatást a mobileszközökhöz.

Gyors információfeldolgozás
Az irodai és ügyfélkapcsolati környezetek folyamatainak hatékony automatizálására irányuló igénynek megfelelően ezeket a szkennereket arra tervezték, hogy gördülékenyebbé tegyék a nyilvántartást, miközben kiváló biztonságot, megbízhatóságot és méretezhetőséget biztosítanak.
Ezeket a funkciókat olyan nagy sebességű, jó minőségű (300 dpi) képrögzítést biztosító képjavító feldolgozási funkciók egészítik ki az eszközökben, mint például az automatikus vágás, az automatikus dőléskorrekció (fizikai él) és a színek elcsúszásának csökkentése, amelyek végrehajtásáért a nagy teljesítményű, beépített hardveres gyorsítással rendelkező kétmagos processzor felel.

Gyors és megbízható lapadagolás
Az olyan intelligens funkciók, mint az aktív elválasztó görgőrendszer segítenek megakadályozni a dokumentumok dupla lapadagolását, biztosítva azt, hogy minden papírlap pontosan be legyen szkennelve, és a legjobb minőségben kerüljön rögzítésre. Beépített ultrahangos érzékelők és a papírhosszúságok manuális beállítása még két szintű biztonsággal gondoskodik a legnagyobb adatintegritásról.

 

 

Vezeték nélküli szkennelés

Ezzel a vezeték nélküli, lapadagolós szkennerrel könnyedén szkennelheti a dokumentumokat mobileszközre, táblagépre és Wi-Fi-kompatibilis munkaállomásokra.

Aktív szétválasztó-görgő rendszer

Megakadályozza a nehézkes kettős behúzást, ezzel biztosítva, hogy minden papírlap be legyen szkennelve

Automatikus szkennelési mód

Gyorsan feldolgozza a fizikai dokumentumokat kezelhető mennyiségben

Opcionális hálózati csatlakozó

Egyszerű megosztás a „Push Scanning” funkcióval rendelkező felhasználók és előre regisztrált munkaprofilok között