MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Workforce WF-M5299DW

AKCIÓS áron!
 
55.000,- Ft + 27% ÁFA

(Bruttó: 69.850,-Ft)Letölthető adatlap

Háziorvosi rendelőknek és irodáknak ajánlott nagy teljesítményű fekete-fehér nyomtató, vezetéknélküli kapcsolattal. Két tálcájából kényelmesen adagolhatók a receptek illetve az A4 - es papírok. A hátsó tálca segítségével A4 - es boríték is adagolható, szemben például a lézernyomtatókkal. Duplex kétoldali nyomtatás, szkennelés és másolás!


Hatékonyság és alacsony beavatkozásigény

Piaci szegmensének leggyorsabb, 4,8 másodperces első nyomat elkészítési idejével (FPOT) felveszi a versenyt a hasonló lézernyomtatókkal1. Nyomtasson akár 40 000 oldalt a kellékanyagok cseréje nélkül a piaci szegmens legnagyobb tintakapacitásának köszönhetően2. Az akár 830 lapos papírkapacitás és a 250 lapos elsődleges tálca a gyakorlatban kevesebb újratöltési időt jelent. Az egyszerű papírvezetésnek és az érintkezésmentes nyomtatásnak köszönhetően hordozók széles körére nyomtathat, beleértve az újrahasznosított papírt, a fényes nyomathordozókat, borítékokat és etikettpapírokat.

Energiamegtakarítás és társadalmi felelősségvállalás

Élvezze az extra nagy tintakapacitás előnyét és a tintasugaras technológiának köszönhetően a lényegesen alacsonyabb kellékanyagigényt. A nyomtatáshoz használt energia mennyisége legalább 90%-kal alacsonyabb, mint a hasonló lézernyomtatók esetében*, hozzájárulva ezzel vállalata költségcsökkentéséhez és társadalmi felelősségvállalásához.


Üzletre teremtve

Tökéletes a sokat nyomtató kisebb munkacsoportok számára, jellemzően olyan nagyobb szervezeteknél, ahol megbízható fekete-fehér nyomtatási megoldásra van szükség. A szoftverek és eszközök széles választéka biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújt, és segíti Önt abban, hogy távolról felügyelje készülékeit. Az NFC és a vezeték nélküli csatlakoztatás támogatja a mobileszközökről történő nyomtatást is. Kezelőfelülete felhasználóbarát, használata pedig egyszerű.

 

Festékek

A nyomtatóhoz vásárolható patronok:

T9651 (10000 oldalas) patron

Ritka beavatkozást igénylő

A nyomtatási állásidő minimalizálása

Időt takarít meg

A nagyobb papírkapacitás miatt kevesebb időt kell újratöltéssel töltenie

Üzleti célokra tervezve

PDL-kompatibilitás (PCL és Adobe PostScript 3)

Precision Core technológia

Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája