MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Workforce WF-M5799DWF


135.000,- Ft + 27% ÁFA

(Bruttó: 171.450,-Ft)

A nyomtatót receptnyomtáshoz is használhatja!

Letölthető adatlap

Csökkentse vállalkozásának nyomtatással kapcsolatos költségeit és mérsékelje a környezetre gyakorolt hatását ezzel a megbízható monokróm MFP-vel, és növelje termelékenységét kevesebb beavatkozási igények mellett.

Monokróm üzleti multifunkciós eszköz
40 000 oldalas tintakapacitás
830 lap papírbemeneti kapacitás

Használja ki az alacsony teljesítményfelvétel, az alacsony teljes birtoklási költség (TCO), az első oldal gyors elkészülésének (FPOT) és azon szolgáltatásoknak az előnyeit, amelyek megkönnyítik az új multifunkciós WorkForce Pro WF-M5799DWF üzleti integrációját. Ez az üzleti tintasugaras nyomtató az automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, faxolás és másolás segítségével bármely feladatot gyorsabbá és egyszerűbbé tesz, mindemellett PDL-kompatibilis, beleértve a PCL-t és a PostScript 3-at.

Hatékonyság és alacsony beavatkozásigény

Piaci szegmensének leggyorsabb, 4,8 másodperces első nyomat elkészítési idejével (FPOT) felveszi a versenyt a hasonló lézernyomtatókkal*. Nyomtasson akár 40 000 oldalt a kellékanyagok cseréje nélkül a piaci szegmens legnagyobb tintakapacitásának köszönhetően**. Az akár 830 lapos papírkapacitás és a 250 lapos elsődleges tálca a gyakorlatban kevesebb újratöltési időt jelent. Az egyszerű papírvezetésnek és az érintkezésmentes nyomtatásnak köszönhetően hordozók széles körére nyomtathat, beleértve az újrahasznosított papírt, a fényes nyomathordozókat, borítékokat és etikettpapírokat.

Energiamegtakarítás és társadalmi felelősségvállalás

Élvezze az extra nagy tintakapacitás előnyét és a tintasugaras technológiának köszönhetően a lényegesen alacsonyabb kellékanyagigényt. A nyomtatáshoz használt energia mennyisége legalább 90%-kal alacsonyabb, mint a hasonló lézernyomtatók esetében*, hozzájárulva ezzel vállalata költségcsökkentéséhez és társadalmi felelősségvállalásához.


Üzletre teremtve

Tökéletes a sokat nyomtató kisebb munkacsoportok számára, jellemzően olyan nagyobb szervezeteknél, ahol megbízható fekete-fehér nyomtatási megoldásra van szükség. A szoftverek és eszközök széles választéka biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújt, és segíti Önt abban, hogy távolról felügyelje készülékeit. Az NFC és a vezeték nélküli csatlakoztatás támogatja a mobileszközökről történő nyomtatást is. Kezelőfelülete felhasználóbarát, használata pedig egyszerű.

 

Festékek

A nyomtatóhoz vásárolható patronok:

T9651 (10000 oldalas) patron


Ritka beavatkozást igénylő

Nyomtasson, szkenneljen, faxoljon és másoljon minimális állásidő mellett

Időt takarít meg

A nagyobb papírkapacitás miatt kevesebb időt kell újratöltéssel töltenie

Üzleti célokra tervezve

PDL-kompatibilitás (PCL és Adobe PostScript 3)

Precision Core technológia

Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája