MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

 Rendelés menete

Megrendeléseiket ledhatják emailben: rendeles@marker.hu

 telefonon: 061-459-6070

 illetve telefaxon: 061-459-6071

A rendelések leadásakor kérjük a kapcsolattartó személy nevét, telefonszámát és e-mail címét is, mely adatokat diszkréten kezelünk.

A küldött megrendelésben, kérjük pontosan adja meg a számlázási nevet, címet, illetve ha eltér, akkor a szállítási címet.

Megrendelése elküldését követően, rendszerünk automatikus visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre, a rendszerbe történő felvételét igazolva, hogy rendelése megérkezett hozzánk. (Esetleges rendszerhiba esetén, az automatikus visszaigazolást nem kapja meg.)

A következő munkanapon, munkatársunk jelzi a megrendelt termékek várható szállítási idejét egy visszaigazoló e-mail, vagy személyes telefonhívás formájában.

Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért, árak pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk, azokért szíves elnézésüket kérjük.

Szállítás menete:

A szállítás futárszolgálat segítségével történik. Készülék illetve kellékanyag megrendelés esetén,
5 kilogramm/1.400,- Ft + ÁFA költség fizetése ellenében küldünk árut Magyarország területére.
Nettó 50.000,- Ft feletti kellékanyag (tintapatron,toner) rendelés felett a kiszállítás díjtalan.

A részletes csomagküldési információkat ITT találja

A kiszállítás hétfőtől péntekig 9.00-tól 17.00-ig történhet.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, hogy az ön által rendelt terméket szállították-e ki, illetőleg a kiszállított termék mennyiségben és szemmel láthatóan minőségileg megfelel-e a rendelésnek.

Fizetési módok:

Előreutalásos fizetés:
Előlegbekérő levelünk (szándéknyilatkozat) alapján átutalással, vagy bankszámlánkra történő befizetéssel, emailben vagy faxon/postán küldött számlabekérő alapján. A pénz beérkezése napján kiállítunk egy előlegszámlát, majd a termék szállításakor a végszámlát. A számlákat termékkel együtt küldjük el Önnek (ha a szállítási és értesítési cím különbözik, akkor borítékban postázzuk).

Utánvétes fizetés:
A termék érkezésekor a postásnak illetve a futárnak kell kifizetni a vételárat. A postázási díj magasabb pénzkezelési költség felszámolása miatt, s függ a termék vételárától!


8 napos átutalás lehetőség régebbi partnereinknek, egyedi elbírálás alapján


Készpénz illetve kártyás fizetési mód:
azoknak áll rendelkezésre akik üzletünkben szeretnék átvenni a rendelt termékeket.

Bankszámla száma OTP:
11708001-20573900